Založ si blog

Farmár hľadá bosorku a Harry Potter trojzubú mamu

Včera sa to stalo. Možno pre vás to bude o jeden deň skôr, no mne sa to podarilo. Videl som ich. Obidve. V celej svojej nemožnonosti sedeli na gauči v JOJ kafé v Auparku a debatovali s nejakými vytočenými chlapcami. Všetci naokolo mi pripadali gays a keďže v JOJ robí už málokto, kto by sa mohol pochváliť titulom hetero, verím tomu, že tým dvom bosorkám nikto s týmto titulom nemohol robiť spoločnosť. Však kto iný by sa s nimi aj rozprával.

Možno mala úspech v Žiline, kde ju chránili chlapi, ktorých si ona nikdy neužije, no v Bratislave to bol veľmi slabý odvar popularity. Ale JOJka si urobila svoju celebritu a všetci boli spokojní. Aj tie dve z Turca, ktoré boli možno prvý krát v hlavnom meste. Jedna z nich ako strašiak a tá druhá ako univerzálny otvárak na všetko sklenené, čo malo na vrchu svojho hrdla ozubený vrchnák.

Multikultúrna televízia vyradila zo svojej show farmára, ktorý by si to radšej užíval s farmárom ako s farmárkou. A divíte sa mu? Byť na Martinovom mieste nikoho takého ako je striga von der Turiec by som do svojho domu nepustil. Dievča,ktoré je rovnako staré ako ja a vyzerá horšie ako moji nebohí prarodičia, sa stala celebrita vďaka niekomu, kto podľa mňa ani nevie, o čo vlastne v tej reality show ide. Hlava možno veľká, srdce ešte väčšie, no TV JOJ ešte vychcanejšia než všetky ľudské veľkosti. A STRIGA VON DER TURIEC sa musí ukázať celému národu.

So všetkými deťmi, ktoré nikdy nemala s nikým iným len s tým, s ktorým mala to prvé. A pre tú jej materskosť sa v Žiline roztrhla páska s davom, ktorý jej pichal pero do očí kvôli autogramu. A autogramiáda Heviera zívala prázdnotou, lebo JOJ vytvorila ďalšiu sekundovú ikonu, o ktorej budem čítať ešte rok, ako si dala odsať tuk a zväčšiť prsia, alebo transplantovať mozog. Hádajte, ktorá z týchto možností je pravdepodobnejšia?

Nejako sme prehltli Rochniaka, Maigu, Braňa M a iné vkusné sezónne ľudské hity, ale to, čo sa v poslednej dobe objavuje na spomínanej TV trocha viac uráža môj vkus. Ak by som mal byť konzument danej televízie, tak daná televízia nepozná môj vkus a kazí všetky ideály, ktoré by mi mali niekedy pomôcť z ťažkej reality v podobe krásnych amerických herečiek, slovenských hercov a španielskych porno režisérov. A namiesto toho na mňa z každej strany zíza vulgárna rovesníčka s opitou matkou. Kultúra jak pokazené víno a moje ideály niekde na polceste k samovražde.

Verím tomu, že človek je dobrým tvorom bez ohľadu na to ako vyzerá, verím v ideál, ktorý možno hľadám aj na obrazovke svojho tv, no neverím, že jeden normálny človek by dokázal nakrútiť  50 minút o nejakej žene z Turca a pritom by sa nejednalo o nejakú celoslovenskú zbierku na finančnú výpomoc. TV JOJ to však dokáže. Lebo ma farmárov, ktorí si nevedia zbaliť ženskú podobne ako Honzík a nájde im ženy, ktoré nakoniec ani nechcú byť farmárky, ale herečky v teleseriáloch s Koleníkom, lebo ich deti, dcéry, synovia by do takého farmhouse ani nešli. Hlavná vec, že sa tam krásavice pchali.

No a po tom všetkom taká typická žilinská žena, ktorá vystojí rad na autogram od farmárovej neženy sa diví, že jej frajer, muž, syn sa vyspal s chlapom. Ja sa teda nedivím a som rád, že pre všetky prípady mi Boh doprial to, aby som si v núdzi vybral. Po aktuálnej celebrite z Turca sa milé ženy nečudujte, že to bude možno váš manžel, frajer alebo syn.

Po tom, čo krúžil na metle Harry Potter nad bratislavským auparkom a hľadal škaredú sestru a mamu z Turca, budem radšej v posteli vítať mužské mená ako ženské pokolenie znemožnené vkusom, vulgarizmom a idealizmom jednej televízie, ktorá si myslí, že žena pre farmára je  Kleopatra emancipovaná v 28 ročnej Slovenke s troma deťmi v jednom dome s matkou s troma zubmi a debničkou lacného piva a trblietavou podprsenkou, ktorá stratí všetok lesk a slávu, len čo sa dostane na miesto, na ktoré je určená. Škoda, že tú slávu stratí práve podprsenka a nie jej nositeľka…

Nuž, ďakujem neverejnoprávnej televízií za skvelý obraz ženy vhodnej pre muža ako je farmár alebo hockto iný, lebo nikto normálny by do pozornosti nedával niekoho, koho samotná pozornosť chce ignorovať. Zrejme v tom Turci budú čáry od HP. A tým nemyslím hewlett packard, ale toho s tým vyrytým bleskom na čele.

Choďte do r . . . ako rozprávky, lebo: Každý má právo byť videný pri masturbácii

06.02.2015

Kde bolo, tam bolo mal som dvanásť rokov a teta Štefánia ma načapala ako ležím na gauči a masturbujem. Bolo to v jej dome, na jej gauči a na jej vlastné oči, ktoré behali po každom rohu v izbe, len aby nevideli môj roh. V tom životne dôležitom okamihu som sa nezmohol na hanbu, či ospravedlnenie a pubertálnym hlasom mutujúceho klokana som sa tety spýtal, či nevie [...]

Choďte do p. . . ako prírody, lebo: Toto by sa v Rakúsku nemohlo stať.

02.02.2015

Zas som sa nasral. Potešilo to moju verbálnu kamarátku Verbitu, ktorá mi posledné roky tvrdí, že osprostievam, lebo som so všetkým spokojný. A usmievam sa ako debil. A nič nie je horšie ako spokojne sa usmievajúci debil, ktorý sa zmôže na dve holé vety. Povedala mi, že ma nikdy nepovažovala za intelektuála ani cereálneho hipstera, ktorého genofond je zasadený do [...]

Kult mýtickej špargle

25.02.2012

Lívia Majtánová sa mi priplietla do života tesne po maturite. Mala nízke sebavedomie, podobné IQ a o niečo väčšie prsia. Lívia mala hnedé oči, gaštanové vlasy a silu dvoch chlapov. Jej šťastné čísla boli sedem, desať a stodvadsaťdva. Nikdy som sa nespýtal, prečo. Vlastne som sa jej pýtal na málo vecí, ktoré ju robili bizarnou. Možno preto, že bizarnosť ma tesne po [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 30991x
Priemerná čítanosť článkov: 2583x

Autor blogu

Odkazy